فایل شاپ

فروش مقاله،تحقیقات و پروژه های دانشجویی،دانلود مقالات ترجمه شده،پاورپوینت

فایل شاپ

فروش مقاله،تحقیقات و پروژه های دانشجویی،دانلود مقالات ترجمه شده،پاورپوینت

پاورپوینت انار

ونه‌ی خوراکی انار، 4 زیرگونه دارد که عبارتند از اهلی، وحشی، تزیینی و مینیاتوری •انار به صورت درختچه‌ای بوده که در صورت هرس مناسب تا ارتفاع 6 متر می‌رسد در نواحی معتدل و نیمه گرمسیری، خزان‌پذیری داشته، ولی در مناطق گرمسیری، فقط تعدادی از برگ‌های آن در طول زمستان ریزش خواهد نمود
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل pptx
حجم فایل 3157 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 32
پاورپوینت انار

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

•انار، درخت یا درختچه‌ای است که در مناطق نیمه گرمسیری و مدیترانه‌ای می‌روید و در اصطلاح محلی به انار، نار می‌گویند. •خاستگاه انار، دامنه‌ جنوبی البرز، بلندی‌های زاگرس و نواحی شمال آفریقا و جنگل‌های شمال می‌باشد.

•در حال حاضر افزون بر ایران، عراق، یونان، ایتالیا، اسپانیا، قبرس، روسیه، پرتغال و فرانسه کشت و کار می‌شود. •انواع باغی آن به بلندی 6 متر می‌رسد. در مناطقی که میانگین دمای سالیانه 10-5 درجه است، به خوبی رشد می‌کند. •سطح زیر کشت آن در کشور، 55960 هکتار و عملکرد آن در حدود 15-12 تن در هکتار است. •انار در کلیه مناطق کشورمان کشت می‌شود، از جمله استان فارس، یزد، خراسان و اصفهان.

•گونه‌ی خوراکی انار، 4 زیرگونه دارد که عبارتند از: اهلی، وحشی، تزیینی و مینیاتوری. •انار به صورت درختچه‌ای بوده که در صورت هرس مناسب تا ارتفاع 6 متر می‌رسد. در نواحی معتدل و نیمه گرمسیری، خزان‌پذیری داشته، ولی در مناطق گرمسیری، فقط تعدادی از برگ‌های آن در طول زمستان ریزش خواهد نمود.

•سرمای زمستان را تا 15-12 درجه تحمل می‌کند. در هنگام فعال شدن نهال و قبل از خواب زمستان، سرمای صفر درجه به نهال صدمه می‌زند. •ساقه‌های آن خمیده، شاخه‌های آن نامنظم، پوست آن تقریباً خاکستری رنگ، شاخه‌ها در انتها دارای تیغ، برگ‌های آن ساده، بدون کرک و براق است. •گل منفرد و گاهی 4-3 گل در یک جا جمع شده و در نوک شاخه قرار می‌گیرد. •رنگ گل‌ها قرمز روشن یا نارنجی و هر گل دارای 7-5 کاسبرگ قرمز گوشتی ضخیم است. •گل‌ها در روی شاخه‌های رشد یافته در سال قبل به تدریج ظاهر می‌شوند. •مرغوبترین میوه‌ها مربوط به گل‌هایی که زودتر ظاهر شده‌اند، می‌باشد. •پرچم‌ها خیلی زیاد آزاد می‌باشند و بساک آنها به رنگ زرد و به طرف داخل برگشته و براق است. •بخش خارجی دانه‌ها آبدار و بخش درونی آن سخت است. •رنگ میوه، در ابتدا سبز و بعد کم و بیش قرمز خرمایی می‌شود.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد